Preview Mode Links will not work in preview mode

Skatan och Marchal

Oct 30, 2020

Marchal är tillbaka i studion och vet vad som kommer att avgöra presidentvalet på tisdag. Skatan spanar kring männen på Storgatan. Och vågar du bjuda barnen på Annes Halloweengodis med snorkråkor och öronvax?


Oct 23, 2020

Skatan och Marchal har tekniska utmaningar då de befinner sig i vars en ände av Europa.
Marchal förklarar varför de spanska poliserna gräver i hundbajs.
Skatan fortsätter sin kamp om Ernst förlåtelse.
Och Agnes Wold ger 5-årige Ruben, bokstavligen, ord och inga visor.


Oct 16, 2020

I veckans avsnitt av VXO Weekly med Skatan och Marchal har Anne ett förslag på hur man kan bli av med långbänkarna inom politiken med hjälp av kor. Skatan har fastnat i nyheten om den tame älgen Laban som rymt från Kosta älgpark och så får ni Annes supertips - så delar du äggulan från vitan på bästa sätt.


Oct 9, 2020

Skatan och Marchal är tillbaka med sitt andra avsnitt. De pratar om toapappersnyheten som får Marchal att genast ge ett tips, de förklarar varför sydafrikaner som kommer till Småland kommer att leta efter kebabsås och så har Ernstgate blivit något av en följetong.


Oct 2, 2020

Skatan (aka Elisabeth Anderberg) och Marchal (med förnamnet Anne) pratar om allt från Trumps okända diagnos till grannarna som släckte en skobrand. Och så avslöjar de när Skatans idol Ernst tänkte lite fel när han byggde en fågelholk.

”Även om jag älskar Ernst så älskar jag nyheter mer. Detta ledde till...