Preview Mode Links will not work in preview mode

Skatan och Marchal

Apr 30, 2021

Skatan och Marchal har en gäst dagen till ära - Anna Palmgren som är en av de som ska gå 100.000 steg 1 maj tillsammans med bland andra Skatan.
Under dagen kommer de att samla in pengar till Kvinnojouren Blenda och redan nu har det swishats 40 000 kronor!
Anne är mycket upprörd över att de äldre inte fick läsk...


Apr 23, 2021

Skatan och Marchal tar upp mordet på en kvinna i Alvesta som skedde förra veckan. De pratar om civilkurage och tar in Skatans syster Malin som råkar vara polis.
Kan det verkligen bli kycklingar av ägg man köper i butiken? Anne berättar om den nya trenden där det sägs att det funkar. Skatan aka drängen Anderberg...


Apr 16, 2021

#coronamademedoit skulle kanske passa för tillfället då Regionteatern var på Kastebergs gård och läste dikt för griskultingar.
De som sitter häktade fortsätter att vara kreativa när det kommer till att kommunicera med varandra, denna gång via toaletten. Hur gick det till?
I Lessebo vill man få älgar...


Apr 9, 2021

Skatan och Marchal försöker sig på det danska språket. Det kan vara bra att kunna nu när de danska stugägarna är tillbaka.
Anne spånade rätt i förra veckans podd när hon sa att det är i Tingsryd det händer. Miljonregnet kom bokstavligen som ett brev på posten.
Skatan är lycklig över att det nu i Växjö...


Apr 1, 2021

Nyheter vi minns. Skatan och Marchal listar gamla favoriter i repris med hjälp av lyssnartips och imponeras av hur skandalen med dödligt smittsamt kött från Alvesta vändes till succékorv på burk.
Åk till Tingsryd om du vill se ett UFO är Annes uppmaning. Bettan fattar inte varför det är så konstigt att...